Tijdelijke modulaire bedrijfsruimte nodig ?

Geen probleem !!! WEMA biedt u razendsnel de gewenste extra tijdelijke modulaire bedrijfsruimte.

Het bedrijfsleven is altijd in verandering. Toch moet u te allen tijde over een goed ingerichte en veilige huisvesting beschikken – wat er ook gebeurt. Of het nu gaat om een tijdelijke, of langdurige uitbreiding. WEMA levert snel een modulaire bedrijfsruimte op maat.

Kantoorunits en gebouwen


U heeft tijdelijk wat extra ruimte nodig, maar wel ruimte van deze tijd, dus met kwalitatieve uitstraling en comfort. En dat moet geregeld kunnen worden zonder te veel 'gedoe'.

 

Dat is wat WEMA heeft begrepen van al haar klanten, en dat is wat we dan ook leveren. U heeft wel wat anders aan uw hoofd.

Tijdelijk Informatiecentrum

 

Een informatiecentrum moet niet alleen een ruimte zijn voor informatie, maar moet bovenal een uitstraling hebben om uitgenodigd te worden om het centrum te bezoeken. 

Een gebouw dat zich weet te ontwikkelen en een goede indruk weet te vertalen van de planologische ontwikkeling en omgeving.

Winkels (Noodwinkels)


U gaat verbouwen of u wilt een winkel die u eenvoudig kan verplaatsen. Dan kunt u kiezen voor een modulaire (tijdelijk) winkelruimte.

 

WEMA bied diversen oplossing als het gaat om het realiseren van een winkelruimte op maat.

WEMA gebouw in 1 dag !

WEMA produceert een modulair gebouw in slechts 1 week. Vervolgens plaatsen wij deze bij u in slechts 1 dag. Hierna leveren wij deze binnen 1 week turn-key aan u op.

Snel en volledig, dat is wat u van ons mag verwachten.