Bouwkeet nodig ?

U zoekt een nieuwe of gebruikte bouwkeet. U kunt deze net zo makkelijk ook huren,,,

Snel een bouwkeet of meerdere bouwketen nodig?

Uit onze ruime voorraad van nieuwe, gebruikte en verhuur bouwketen, kunnen wij u snel van dienst zijn.  Uiteraard kunt u ook gemakkelijk zelf een bouwkeet samengestellen en deze voordelig huren.

Snel en gemakkelijk huren

 

Zoekt u voor een lange of korte termijn een tijdelijk verblijf voor uw project. Met onze standaard Basis+ Verhuurunits kunt u snel en gemakkelijk uw verblijf samenstellen. Uiteraard kunnen wij voor u een ontwerp maken, afgestemd op de juiste Arbo-eisen.

Bekijk hier ons verhuur aanbod en indelingen. 

BI_Alinea_435x225_04.jpg

Nieuwe Units in Huisstijl

Wilt u liever een zelf een unit aanschaffen, geheel nieuw, volgens uw eigen ontwerp en huisstijl. Geen enkel probleem. Onze productie heeft een zeer grote capaciteit om snel in te spelen op de behoefte uit de markt.

Met een levertijd van 3 weken kunnen wij al een nieuwe unit, volgens uw specificaties bij u afleveren.

Snel en voordelig !

Onze projecten

 

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft WEMA al heel wat mooie projecten mogen produceren en opleveren. Projecten, gebouwen en units welke wij met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid hebben gemaakt.

 

Met onze passie voor modulair bouwen creëren wij te samen met onze opdrachtgevers projecten waar wij dan ook met recht trots op zijn.

BL_A1_Tekening_Kantoorgebouw_01.jpg

Concepten

 

WEMA heeft enkele concepten reeds voor u uitgewerkt. Zo kunt u een goed idee krijgen over de mogelijkheden en kosten voor het realiseren van een tijdelijke huisvesting.

 

Staat uw idee er niet bij, informeer dan geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Marktplaats


Met 
meer dan 100 gebruikte units en gebouwen in ons bestand, hebben wij altijd wel een gebruikte unit of gebouw voor uw beschikbaar. Bekijk hier onze Marktplaats voor het actueel gebruikte unit en gebouwen aanbod.

Staat uw idee of wens er niet bij, dan kunnen wij indien gewenst vanuit ons gebruikte units bestand en verhuurvloot altijd iets voor u samenstellen. 

BEL: 020 - 480 2929  en vraag naar de mogelijkheden.