Tijdelijke Huisvesting van WEMA !

Ongekende mogelijkheden met één van onze Tijdelijke Huisvestings concepten.

Iedere ruimtebehoefte kan worden opgelost met één van onze tijdelijke huisvesting concepten. Wij hebben voor iedere sector een aantal concepten uitgewerkt, toegespitst op uw sector en gebruik.


Vraag naar de mogelijkheden van één onze Tijdelijke Huisvesting concepten.

 

Arbeidsmigranten Huisvesting

 

U zoekt een geschikt verblijf voor u tijdelijke buitenlandse medwewerkers en wilt deze het liefst op eigen terrein huisvesten. WEMA biedt hiervoor een aantal veilige en goedkope totaal oplossingen.

 

U huur al een woonunit, geleverd en geplaatst  voor:  € 7,50 p.p.p.dag

Woonunits

 

Heeft u een noodwoning of een aantal woonunits nodig? WEMA verhuurt en verkoopt complete modulaire woningen.


Een noodwoning of woonunit is op korte termijn leverbaar en flexibel inzetbaar. Zo beschikt u snel over de extra woonruimte waar u behoefte aan heeft.

Studentenhuisvesting

 

In Nederland is al jarenlang een groot tekort aan studentenwoningen en studenten-huisvesting. Modulaire units zijn de perfecte oplossing voor studentenhuisvesting. Ze zijn modern, volledig ingericht, perfect stapelbaar en snel realiseerbaar.

 

Met behulp van onze modulaire modules kunnen de wachtlijsten voor studentenwoningen in heel Nederland aanzienlijk wordeen gereduceerd.

Kleedkamers / Clubgebouwen

Bent u op zoek naar een tijdelijk clubgebouw voor uw (sport)vereniging? Dan vindt u bij WEMA de perfecte oplossing. Met behulp van onze units en bouwsystemen heeft u op korte termijn het tijdelijke clubgebouw waar u naar op zoek bent.

 

Afhankelijk van de gebruiksduur en de situatie is het mogelijk om de kleedunits of het tijdelijke clubgebouw bij WEMA te huren of te kopen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u van de juiste oplossing.