Kleedkamer of Clubgebouw (tijdelijk) nodig ?

Snel en gemakkelijk geplaatst,,,

Bent u op zoek naar een tijdelijk clubgebouw of kleedkamer voor uw (sport)vereniging? Dan vindt u bij WEMA de perfecte oplossing. Met behulp van onze units en bouwsystemen heeft u op korte termijn het tijdelijke clubgebouw of kleedkamer waar u naar op zoek bent. Huren, kopen of leasen, alles is mogelijk.

Kleedkamers / Clubgebouwen

 

Elke sportvereniging heeft wel eens ruimte tekort. Dit kunnen kleedkamers zijn, maar ook een kantine, bestuurskamer of spelershome.

 

Met de units en modules van WEMA kunt u deze ruimtebehoefte eenvoudig oplossen voor de lange of korte termijn.

OV_D5_Tijdelijke Kleedkamer_Clubgebouw_Alinea_08.jpg
OV_D5_Tijdelijke Kleedkamer_Clubgebouw_Alinea_01.jpeg

Clubgebouw

 

U zoekt een clubgebouw, voor uw golf-, ateletiek-, of voetbalverening. Met onze modulaire modules is meer mogelijk dan u denkt. Voordeel is dat deze manier van bouwen snel een eenvouding is te realiseren, dus ook bijvoorbeeld wanneer de compentitie stil ligt.

 

Zo kunt u het nieuwe seizoen, met een nieuw verblijf beginnen.

Tijdelijke Kleedkamer nodig ?

 

Met behulp van onze units en bouwsystemen is het ook mogelijk om tijdelijke kleedkamers te plaatsen. Tijdelijke kleedruimte geeft een vereniging de extra faciliteiten die nodig zijn voor uitbreiding of een bepaalde periode. De kleedkamers zijn door WEMA op korte termijn bij u geplaatst.

 

Informeer naar onze diversen modulaire kleedkamer-concepten.

CONCEPTEN


WEMA heeft enkele concepten reeds voor u uitgewerkt. Zo kunt u een goed idee krijgen over de mogelijkheden en kosten voor het realiseren van een tijdelijke huisvesting. 


Staat uw idee er niet bij, informeer dan geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.Onze adviseurs staan voor u klaar om u volledig te informeren:

-    Regelgeving / vergunningen        -    Totale Kosten, huur of koop
-    Mogelijkheden -    Realisatie / Levertijden

kop-koffie.jpg