Semi-permanente Studentenhuisvesting

Studentenwoningen met behulp van modulaire units

In Nederland is al jarenlang een groot tekort aan studentenwoningen en studenten-huisvesting. De Modulaire units van WEMA zijn de perfecte oplossing voor studentenhuisvesting. Ze zijn modern, volledig ingericht, perfect stapelbaar en snel realiseerbaar. 

Studentenkamer Concepten

WEMA heeft een aantal standaard concepten ontwikkeld voor het leveren van studentenhuisvesting in blokken van 50 - 100 - 200 kamers.

 

Voordelen van Modulaire Studentenkamers:

 

  Snel realiseerbaar
  Verplaatsbaar / Herbruikbaar
       
  Korte bouwvergunningsprocedure   
  Makkelijk uit te breiden
       
  Heldere Exploitatiekosten  
  Volwaardige woningen

 

 

4532237079_383x258.jpg

Ontwerpen en Impressies

 

Kiezen voor modulaire bouw kent ontzettend veel voordelen en is allang niet meer het 'noodgebouw ' van enkele decennia geleden.

 

De units en bouwsystemen van WEMA zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten met vele mogelijkheden op het gebied van interieur en exterieur. Ze zijn flexibel, duurzaam, maar bovenal herbruikbaar. Door de diversen toepassingen zijn onze modulaire systemen bijna niet meer van permanente bouw te onderscheiden.

 

Alinea_435x225px.jpg_1.jpg

Wij zoeken een partner

Wij hebben een aantal planologische ontwerpen klaarliggen om een grootschalig  studentenhuisvesting te realiseren. Wij zoeken hiervoor de juiste partners bestaande o.a. woningcorporatie en studentenhuisvester.

 

Met onze productie in Tsjechie kunnen wij zeer voordelig en snel (70 modules per week) de gewenste aantallen leveren.  

 

U bent geïnteresseerd en werkzaam bij een woningcorporatie en/of studentenhuisvester, neem dan vrijblijvend contact op met onze heer Fjödor Werkhoven (innovatieadviseur) en informeer naar onze ideeën en mogelijkheden.

OV_D3_Impressie_Studentenhuisvesting_Alinea_01.jpg

OV_D3_Impressie_Studentenhuisvesting_Alinea_03.jpg