Kantoorunits

U zoekt een nette nieuwe of gebruikte kantoorunit of gebouw, of u wilt deze huren ?

Snel een nette kantoorunit of gebouw nodig?

Uit onze ruime voorraad van nieuwe, gebruikte en verhuur kantoorunits, kunnen wij u snel van dienst zijn.  Uiteraard kunt u ook gemakkelijk zelf een kantoorunit en/of gebouw samengestellen en deze voordelig huren en/of kopen.

Basis+ Units

De Basis⁺ Units zijn ontwikkeld om snel en gemakkelijk in ruimtebehoefte te voorzien, voor zowel de korte of middellange gebruikersperiode.

 

  Functionele indelingen                 3-hoog stapelbaar
  Onderhoudsvriendelijk   Kunststof draai-/kiepramen
  Robuust Frame   Goede isolatie (Rc=2,1)
  Zeer gunstig in prijs   Voordelig en snel leverbaar geplaatst.

Flexus+ Modules

De Flexus⁺ Module is ontwikkeld door goed en aandachtig te luisteren naar U, de gebruiker. Hierdoor is veel aandacht besteed aan de uitstraling, afwerking, belevingswaarde, klimaat, duurzaamheid, maar bovenal FLEXIBILITEIT !

 

  Moderne, eigentijdse uitstraling        Flexibel binnenwandsysteem
  Hoogwaardige afwerking   Kunststof draai-/kiepramen
  Hoge isolatiewaarde Rc=2,5   Akoestisch systeem plafond
  Binnenhoogte 2.750mm   Diversen gevelafwerkingen

ONZE PROJECTEN

 

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft WEMA al heel wat mooie projecten mogen produceren en opleveren. Projecten, gebouwen en units welke wij met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid hebben gemaakt.

 

Met onze passie voor modulair bouwen creëren wij te samen met onze opdrachtgevers projecten waar wij dan ook met recht trots op zijn.

BL_A1_Tekening_Kantoorgebouw_01.jpg

CONCEPTEN

 

WEMA heeft enkele concepten reeds voor u uitgewerkt. Zo kunt u een goed idee krijgen over de mogelijkheden en kosten voor het realiseren van een tijdelijke huisvesting.

 

Staat uw idee er niet bij, informeer dan geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Alinea-Header_Marktplaats_2.jpg

Met meer dan 100 gebruikte units en gebouwen in ons bestand, hebben wij altijd wel een gebruikte unit of gebouw voor uw beschikbaar. Bekijk hier onze Marktplaats voor het actueel gebruikte unit aanbod.

Staat uw idee of wens er niet bij, dan kunnen wij indien gewenst vanuit onze gebruikte bestand en verhuurvloot altijd iets voor u samenstellen.

Bel : 020 - 480 2929  en vraag naar de mogelijkheden.