WEMA adviseert u graag en volledig.

Voor elk ruimtevraagstuk hebben wij een passend innovatief advies.

Onze deskundigheid over uw sector en het huisvestingsproces kan u daar in bijstaan. Hierbij kijken we altijd naar de wensen van de klant, en deze te vertalen in een duurzaam, economisch ontwerp naar het budget van de klant. 


BL_A3_Header_Informatiecentrum_03.jpg

Advies op Maat


Of u nu een bouwsysteem huurt of koopt, WEMA adviseert u graag en volledig. Onze deskundigheid over uw sector en het huisvestingsproces kan u daar in bijstaan. Hierbij kijken we altijd naar de wensen van de klant, en deze te vertalen in een duurzaam, economisch ontwerp naar het budget van de klant. Alle aspecten komen aan de orde; uitstraling, klimaatbeheersing, brandveiligheid, etc., maar zeker ook regel- en wetgeving.

Ervaren Unitbouwer


Bij WEMA hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van modulaire bouwsystemen. En dit altijd naar tevredenheid van onze klanten. De projecten die wij realiseerden zijn daar het beste bewijs van.

Onze medwerkers en onderaannemers gaan op elk vakgebied voor het beste resultaat. Hierbij staat Kwaliteit en een goede Service beide op nummer 1.

BL_A3_Header_Informatiecentrum_02.jpg
OK_B2_Tijdelijk Schoolgebouw_Alinea_01.jpeg

Innovaties


Innovatie komt het best tot zijn recht door te luisteren naar onze klant en dit te combineren met de krachten van onze eigen vakmensen en leveranciers. Hierdoor hebben wij een brede en heldere kijk op het vak ontwikkeld.

Wij bespreken graag uw ambities voor duurzaamheid en design, en niet te vergeten de praktische aspecten. Dit vertalen wij graag naar een innovatieve oplossingen, waar we dan trots op kunnen zijn.

Ontwerp uw modulair gebouw


Alles begint met uw aanvraag.

Uw ideeën en wensen worden zo geïnventariseerd dat een goed beeld ontstaat van uw huisvestingsbehoefte. WEMA zet dit om in een eerste ontwerp op tekening of beeld. Hierbij wordt wet- en regelgeving zoals het bouwbesluit, gemeentelijke eisen, veiligheid en duurzaamheid allemaal meegenomen.

Daarnaast houden wij altijd rekening met eventuele uitbreiding- of inkrimpingmogelijkheden. Dat maakt modulair bouwen zo mooi !!!

OK_B2_Modulair Schoolgebouw_Alinea_03.jpg

WEMA Ontzorgt


Bij het plaatsen van tijdelijke huisvesting komen veel zaken kijken, bijvoorbeeld met betrekking tot vergunningen, infrawerken, brandveiligheid en klimaatbeheersing.

De dienstverlening van WEMA gaat daarom altijd verder dan alleen het leveren van een unit of gebouw.

WEMA ontzorgt u ,,,Wij bieden u het totale plaatje aan; van aanvraag tot oplevering ontzorgen en adviseren wij bij alle keuzes die gemaakt moeten worden. Van transport en montage tot aan vergunningen, verzekeringen en (terrein)inrichting.

Zo kunt u met een gerust hart verder met uw overige werkzaamheden, terwijl WEMA uw uitbreidingsproject voor u uitvoert.

 

OK_B1_Tijdelijk Leslokaal_Alinea_02.jpeg

Strakke Planning


Planning is cruciaal, zeker als het gaat om modulair bouwen.


In slechts enkele weken kunnen wij al een gebouw van bijvoorbeeld 2000m² realiseren. Onze medewerkers kennen dit proces van A tot Z en doorlopen samen met u, in goed en nauwkeurig overleg alle stappen en zetten dit om in een strakke planning.

Zo weet u zeker dat alle facetten tot in de puntjes geregeld zijn.