Hartelijk welkom op de website van WEMA.

Kijkt u gerust even rond, en als u vragen heeft, aarzel niet om ons even te bellen, we staan u graag te woord.

WEMA heeft zich gespeciliceerd op het gebied van tijdelijk huisvesting en modulaire bouw m.b.v. modules en modulaire bouwsystemen. Op onze site treft u algemene informatie aan over onze organisatie, producten, bouwsystemen en dienstverlening.

Wij zijn Wij

 

WEMA is een landelijk werkende totaaloplosser voor het realiseren van een passende tijdelijke huisvesting m.b.v. onze uitgekiende modulaire units en bouwsystemen.

Met meer dan 30 jaar ervaring verhuren, leveren en bouwen wij met veel passie gebouwen door heel Nederland, voor iedere sector die snel een flexibele huisvesting wenst. Dit zijn gebouwen waar we iedere keer weer trots op zijn.

HP_Widget_Comma Huis.jpg
BL_A1_Header_1250x500_15.jpg

Ons team, onze Cultuur,,,

 

Enthousiasme te samen met kennis en een professionele behulpzame klantgerichte aanpak is de basis van ons succes. Al onze medewerkers dragen dit dagelijks met veel bezieling uit.

Klantgerichtheid en het denken in oplossingen. 

Onze passie is een mooi product afleveren bij een 100% tevreden klant. Dat is elke dag weer ons doel, het doel van de mensen van WEMA.

Persoonlijk benadering

Wij zijn persoonlijk en pragmatisch in onze benadering naar zowel onze medewerkers als opdrachtgevers. Wij verkiezen een transparante overzichtelijke onderneming m.b.v. enthousiaste, betrouwbare, professionele en gemotiveerde mensen boven een grote onoverzichtelijke onderneming. Dit is ook de reden dat we sinds onze oprichting in 1999 de relatie met onze opdrachtgevers in stand hebben weten te houden én verder hebben uitgebouwd.

Voor en met iedereen streven wij naar een prettige, openhartige en langdurige relatie.

Dat geeft het samenwerken altijd een vertrouwd en fijn gevoel !

OK_Stock_Alinea_05.jpg

Langdurige relatie

 

Wij investeren veel in onze relaties, zowel opdrachtgevers, als leverancier en natuurlijk onze medewerkers. Dit omdat wij het belangrijk vinden een goede en langdurige relatie op te bouwen, waarbij iedereen weet wat je van elkaar mag verwachten. Dat geeft een prettig en vertrouwd gevoel,,,

Onze garanties

 

        AFSPRAAK = AFSPRAAK    
Oprechtheid en Klantgerichtheid 
Enthousiaste WEMA medewerkers
Kennis van bouw- en overheidsregelgeving   
Correcte en snelle Service 
Vertrouwde en fijne samenwerkings partner

Driehoek.jpg