WEMA, als het gewoon goed moet zijn !

Modulair bouwen heeft de toekomst, dat is onze Visie en overtuiging, maar bovenal onze Passie

Bouwen met modulaire units of modules heeft de toekomst.

Gewoon eenvoudig een gebouw plaatsen of uitbreiden wanneer je deze ruimte nodig hebt en verwijderen of inkrimpen wanneer je geen of minder ruimte nodig hebt. Hoe eenvoudig en simpel kan het zijn ?


WEMA Aangenaam,,,


WEMA is een landelijk werkende totaaloplosser voor het realiseren van een passende tijdelijk en/of semi-permanente huisvesting in de breedste zin van het woord. Dit realiseren wij dagelijks met speciaal ontworpen uitgekiende modulaire units en bouwsystemen.

30 Jaar ervaring in Snel en Flexibel bouwen

Met meer dan 30 jaar ervaring verhuren, leveren en bouwen wij met veel passie gebouwen door heel Nederland, voor iedere sector die snel een flexibele huisvesting wenst.

OK_B1_Tijdelijk Leslokaal_Alinea_02.jpeg

Kwaliteit en Service


Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, innovatie en een goed service niveau staan bij ons centraal. Iedere medewerker is hier elke dag, met elk project bewust mee bezig. Wij wensen graag snel te leveren, vermits dit niet de kwaliteit en veiligheid schaad.

Optimale Service en een goede Kwaliteit !

Dat is wat u van WEMA mag verwachten.

Duurzaamheid / MVO


Het samenwerken aan een betere leef- en werkomgeving,
voor nu én voor later.


Met deze visie zien wij MVO als een proces zonder eindbestemming. 

Voor WEMA betekent dit dat continu gezocht wordt naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven, met een optimale balans voor mens, milieu en de maatschappij.

OK_Stock_Alinea_05.jpg
OK_B2_Tijdelijk Schoolgebouw_Alinea_01.jpeg

Expertise


WEMA adviseert u graag en volledig.


Voor elk ruimtevraagstuk hebben wij een passend innovatief advies. Onze deskundigheid over uw sector en het huisvestingsproces kan u daar in bijstaan. Hierbij kijken we altijd naar de wensen van de klant, en deze te vertalen in een duurzaam, economisch ontwerp naar het budget van de klant.

Ons adviesteam kunt u op iedere discipline van een goed advies voorzien.

WEMA in het Nieuws


Wilt u het laatste nieuws ontvangen of bekijken, kijk dan op onze nieuwspagina of schrijf u in op onze nieuwsbrief. Hierin staan altijd interresante items m.b.t. tijdelijke huisvesting en/of regelgeving.

Heeft u zelf nieuws of een item wat interresant is, laat het ons weten.

Infomatiecentrum_Alinea_06.jpg